MinByAalborg.dk

Sådan ser ugens vejr ud

8 maj, 2023 | 05:28
- Af Redaktion
Den kommende uges vejr ser bedre ud end den kolde weekend, vi lige har haft, men regn kan stadig forventes.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efter en virkelig kold weekend med den sidste Store bededag, byder fredagen på op mod 20 grader.

Det solrige vejr på søndag vil fortsætte på mandag. Selvom der stadig kan nydes godt vejr i Østdanmark tirsdag, vil en kraftig regnbyge fra vest ændre forholdene drastisk.

Vejret torsdag og fredag ​​veksler mellem sol og regn, og temperaturen er stigende.

Mandag ventes at få solrigt vejr, selvom der kan være periodisk skydække i Vestjylland. Temperaturen vil ligge fra 13 til 18 grader, hvor de varmeste temperaturer vil forekomme i de syd- og vestjyske egne.

Vinden vil også tage til og variere fra svag til kraftig, især langs kysterne. Kraftige vinde, der blæser mod syd- og østkysten, vil begrænse temperaturen til et område på 10 til 13 grader i nærheden af ​​kysterne.

I de østlige egne er der mulighed for solskin og temperaturer på helt op til 18 grader tirsdag, men Jylland vil opleve en betydelig del nedbør.

Herefter følger en regnperiode, som i overvejende grad vil ramme Jylland.

Onsdag forventes temperaturen at ligge mellem 10 og 16 grader med periodisk nedbør, og der skal forventes minimalt med solskin.

Tirsdag og onsdag forventes Jylland at få nedbør fra 15 til 30 millimeter, hvorimod vejrudsigten tyder på, at området øst for Storebælt mest vil blive tørt.

Kilde: TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt