MinByAalborg.dk

Prestigeprojekt, Kunsthal Spritten, søger ny direktør, der kan sætte sit eget præg

8 maj, 2023 | 07:30
- Af Redaktion
Et af Danmarks mest komplicerede byggeprojekter er ved at falde på plads. Det kræver dog en ny direktør med nye øjne og ideer.
Beskrivelse: Konstruktion, møde.
DEKLARATION
Billedetekst: Foto: Pixabay, Pexels.
Kunsthal Spritten i Aalborg har netop mistet deres direktør. Projektet er netop godkendt af Slots- og Kulturstyrelsen og klar til at komme i udbud.

 

”Det er et projekt med stor tyngde. Jeg tror, at få gør sig begreb om det monumentale omfang af Saracenos værk og udfordringerne, der hører med, når man arbejder i rammer, der udgør den største industrifredning i Danmark,” siger Stefan Bille Hermann, formand for bestyrelsen i Kunsthal Spritten.

 

En byggerådgiver udtalte blandt andet, at han aldrig før har oplevet noget så komplekst som planerne for Kunsthal Spritten.

 

Visionen bag et store projekt, der er tegnet af Praksis Arkitekter, er en kunsthal i international klasse med den argentinske kunstner Tomás Saracenos enorme skulptur, Cloud City, som omdrejningspunkt.

 

Mads Damsbos opsigelse kom som en overraskelse, da de er kommet så langt som de er.

 

Den nye person til rollen skal være klar til at indtage en rolle med mange ansvarsområder.

 

”Vi lægger vægt på gode evner til samarbejde, stor kunstfaglig indsigt og en god portion entreprenørånd og alsidighed. Alle, der har prøvet at starte noget nyt op eller fusionere, ved, at man skal kunne mange ting på en gang,” siger formanden.

 

Han peger på, at den nye direktør skal fortsætte arbejdet med at skabe perspektiv og engagement omkring Sprittens fremtid helt indtil dørene åbner næste år.

 

”En ny direktør skal kunne sætte sit præg. Det vil ikke blive ægte, hvis vedkommende blot skal realisere en andens plan,” siger formanden.

 

Han og bestyrelsen håber på hurtigst muligt at finde en ny til at indtage rollen.

Kilde: Nordjyske.

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt