MinByAalborg.dk

Pizzeria i Aalborg fejrer Napoli-sejr

8 maj, 2023 | 05:30
- Af Redaktion
Napoli kan for første gang siden 1990 og for tredje gang i klubbens historie kalde sig italiensk mester. For ejeren af pizzeriaet Sticchis i Aalborg fylder det meget.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.
Antonio Sticchi er så glad, at tårerne bryder frem, da TV 2 Nord interviewede ham. Hans hjemby Napoli har vundet det italienske mesterskab efter 33 år, og det skal fejres. Pizzeriaet er klædt i klubbens blå-hvide farver til ære for klubbens store sejr.

 

”Det er svært for mig. Jeg er meget emotionel omkring det. Mine følelser er, at alle mennesker i Napoli elsker fodbold,” fortæller Antonio Sticchi til TV 2 Nord.

 

Restauranten har et alter med Diego Maradona, der var afgørende for de to første mesterskaber, Napoli fik.

 

”Vi har ventet i 33 år og har været tæt på mange gange. Men nu er vi i himlen. Vi er så glade,” siger han.

 

I Italien fylder triumfen også i de italienske medier.

 

Det betyder så meget, fordi napolitanske mennesker er meget nationale. Antonio Sticchi spår, at sejrsfesten vil fylde hele byen.

 

”Vi kan holde en lille fest her, men vi kan ikke konkurrere med Napoli og den eksplosion af en fest, der kommer til at være i aften,” fortæller han.

Kilde: TV 2 Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt