MinByAalborg.dk

Uttrupgård Plejehjem får ældre i gang med anderledes træning

8 marts, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Beboerne på Uttrupgård Plejehjem i Nordjylland skal torsdag dyrke motion på en sjov og anderledes måde. De vil spille spil med balloner og kugler, og spark risposer i mål. Ultraløber og fitnesschef Stine Rex vil inspirere andre plejehjem til at få deres beboere i gang med motion, uanset alder. Hun håber at plejehjemmet vil tage aktiviteterne til sig og bruge dem selv. Stine Rex tilbyder også at hjælpe andre plejehjem i området med at lave lignende aktiviteter. En nyhedsudsendelse vil også vise mere fra træningen
Info:
Kelly Sikkema - Unspash

Uttrupgård Plejehjem i Nordjylland arrangerede torsdag en anderledes træningsdag for deres beboere. I stedet for den sædvanlige gymnastik og fitness, var der planlagt en sjov træningsdag med aktiviteter som “ballon fangning”, kuglespil og spark af risposer i mål. Beboerne var glade for at deltage og var ivrige efter at inkludere mere motion i deres daglige rutiner.

Stine Rex, en ultraløber og fitness-chef fra Nørresundby Idrætscenter, ledte træningsdagen på plejehjemmet.

Hendes mål er at motivere folk i alle aldre til at dyrke motion, og hun håber at inspirere andre plejehjem til at inkludere mere træning i deres daglige programmer. Stine er inspireret af videoer fra USA, hvor plejehjemsbeboere dyrker motion på sjove og anderledes måder.

Ruth Nielsen, en af beboerne på plejehjemmet, var glad for at deltage i træningsdagen og håbede på at se mere træning på plejehjemmets program i fremtiden. Ruth har altid fundet motion vigtig og betydningsfuld i sit liv.

Stine Rex tilbød også at hjælpe andre plejehjem med at arrangere lignende træningsdage til en lav pris. Hun håber, at flere plejehjem vil tage initiativ til at inkludere mere motion i deres beboeres hverdag.
Et indslag fra træningsdagen blev også vist i en nyhedsudsendelse torsdag aften på Tv2Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt