Lidl vil åbne over 60 nye butikker i Danmark

8 marts, 2023 | 20:00
- Af Redaktion
Dagligvarekæden Lidl har planer om at ekspandere og åbne over 60 nye butikker i Danmark for at nå ud til flere danskere og øge sin tilstedeværelse i hele landet. Kæden overtager også fire butikker fra Aldi, som trækker sig fra det danske marked
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Dagligvarekæden Lidl har planer om at åbne over 60 nye butikker i Danmark i løbet af de næste år, ifølge administrerende direktør i kædens danske afdeling, Jens Stratmann.

På nuværende tidspunkt har Lidl 139 butikker i Danmark og har dermed som mål at nå op på over 200 butikker.

Lidl overtager desuden fire butikker og fire byggeprojekter fra den tyske kæde Aldi, der meldte ud i slutningen af 2022, at de trak sig fra det danske marked. De fire butikker, som Lidl overtager fra Aldi, ligger i Søndersø, Hjørring, Silkeborg og Aarhus.

Der er store bevægelser på dagligvaremarkedet i Danmark i øjeblikket, hvor også dagligvarekoncernen Coop har meldt ændringer ud. Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Danmark, slår fast, at de nye butikker skal kunne klare sig økonomisk og passe ind i kædens mønster for landet.

Han tilføjer, at de ikke køber tabsgivende omsætning for at forsvare deres markedsposition. Lidl ønsker at blive bedre repræsenteret i hele landet og vil ekspandere for at nå ud til flere danskere.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt