My & Holger fejrer 9 års fødselsdag

På lørdag fejrer frisørsalonen My & Holger 9 fødselsdag, og derfor inviteres alle kunder til fødselsdagsuge i de tre saloner med gode tilbud på alle deres produkter, og tilbud på hele deres webshop i weekenden.

My & Holger blev stiftet i 2013 af Maria Sørensen. Visionen var at gentænke branchen og skabe et væksthus, der uddanner og efteruddanner de bedste frisører. Den slags salon, der er foran på faglighed – men hvor alle kan føle sig velkomne, takket være imødekommende service, som sikrer kunderne en god oplevelse.

De startede op med to saloner med hver sin fortolkning af konceptet – nemlig Maria S. og My & Holger. I starten hos My &Holger var det primært ambitiøse juniorstylister og nyuddannet frisører, som tog imod kunderne, mens det hos Maria S i højere grad var en eksklusiv salon med meget erfarne frisører. Med tiden er de to variationer smeltet sammen under samme My & Holger-brand.

I dag har My & Holger-kæden tre universer i Aalborg med hver deres individuelle, æstetiske udtryk. Men de deler alle en rød tråd med genkendelige servicekoncept og en ganske unik vibe, der med til at skabe den unikke oplevelser.

Du finder My & Holgers på disse adresser, der alle ligger centralt i Aalborg:
– Nørregade 10
– Vingårdgade 13
– Jyllandsgade 13

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden