Årets P2 Kunstner gæster Musikkens Hus

7 december, 2022 | 08:00
- Af Freelance
Et folkemusikensemble i verdensklasse – sådan beskrives Dreamers’ Circus, der netop er afsløret som Årets P2 Kunstner 2023. Lørdag 14. januar gæster den prisvindende trio Musikkens Hus med et musikalsk overflødighedshorn af en koncert.
Billedetekst: Foto: Musikkens Hus. Fotograf: Kristoffer Juel Poulsen

Der er flere roser med på vejen fra P2: Dreamers’ Circus beskrives som grænse- og genreløse musikalske opdagelsesrejsende, der hver især er legende ekvilibrister på deres instrumenter. De formår som få at kommunikere musikglæde i allerbredeste forstand. Til januar kan nordjyderne opleve Dreamers’ Circus live på scenen i Musikkens Hus – publikum bliver med garanti glad i låget.

Ale Carr, Rune Tonsgaard Sørensen og Nikolaj Busk, der tilsammen udgør Dreamers Circus, har spillet sammen siden 2009 – og det kan høres. Siden trioen begyndte at spille sammen, har karrieren taget fart. I dag har de et omfattende internationalt virke, og på baggrund af et travlt turnéprogram i Europa, USA og Japan har Dreamers’ Circus slået deres navn fast som internationale musiske ambassadører for nordisk og dansk musik. De har en baggrund indenfor både folkemusik, jazz og klassisk musik. Sammen tager de nysgerrigt ned fra alle musikalske hylder og former deres helt egen unikke lyd. Ubesværet og selvfølgeligt blander de tre musikere folkemusik med klassisk, pop, ambient og alt derimellem. Dreamers’ Circus formår som få at kommunikere musikglæde i allerbredeste forstand. Derfor har trioen en stor fanskare både nationalt og internationalt.

Der er gang i den

Dreamers’ Circus har et stort engagement i at udbrede den opdaterede version af folkemusik til deres egen generation – i både Danmark og resten af verden. Og der er gang i den hos Årets P2 Kunstner: De udgiver albums, de udgiver noder, de har indspillet børnesange med DR Børnekoret og i december medvirker de også til DR Pigekorets Jul. Dreamers Circus er værd at holde øje med.

Hvad: Dreamers’ Circus koncert
Hvor: Intimsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag 14. januar 2023 kl. 20:00

DEKLARATION
Titel:Dreamers’-Circus-er-Årets-P2-Kunstner.-Foto-af-Kristoffer-Juel-Poulsen
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden