IDRÆTSMØDET arrangerer svæveture fra Aalborgtårnet

7 juni, 2022 | 12:00
Ved IDRÆTSMØDET 2022 er der tilknyttet en idrætsfestival, hvor der er mange oplevelser at få. Du har blandt andet muligheden for at prøve at svæve 55 meter ned fra Aalborgtårnet.
Idrætsmødet
Billedetekst: Foto: Aalborg Kommune

Aalborg Kongres og Kulturcenter er vært for IDRÆTSMØDET 2022. Udover konferencen, hvor idræt og sundhed vil blive debateret, afholdes der en idrætsfestival i Aalborg. På denne festival kan du få mange oplevelser. En af dem er en tur på svævebanen ved Aalborgtårnet, hvor du kan svæve 55 meter ned.

Denne særlige chance kan du tage fra den 17. – 26. juni. Dog er der allerede nu udsolgt flere dage, så det er med at være hurtig, hvis du skal have en billet til et vildt adrenalinsus.

Ifølge det online lokalmedie, skriver arrangørerne, at svævebanen ved Aalborgtårnet var også opsat sidste år, hvor det var en stor succes. Derfor har man valgt at gøre det igen. Turen går fra Aalborgtårnet til Kunsten, og der er ikke noget, som ligner denne unikke svævebanetur.

Sådan prioriteres sikkerheden på svæveture

Sådan en tur er dog ikke uden ricisi. Derfor er der en række regler, som skal overholdes på disse svæveture.

Det lokale onlinemedie rapporterer, at deltagere skal møde op 20 minutter før den bookede tid, da der er en forberedelse for turen, som skal gennemføres i dette tidsrum. Adgangen til svævebanens platform begynder med en stejl redningsstige den yderste side af et af Aalborgtårnets tre ben.

Det lokale onlinemedie gør opmærksom på, at deltagelse sker på eget ansvar. Der vil være et dokument, som skal underskrives, hvor denne betingelse godkendes. Deltagere skal være over 15 år, ædru og må maksimalt veje 110 kilo for at få en tur.

Hvis ovenstående ikke er på plads, aflyses turen uden refundering af billetprisen.

Information om event

Dato: 17. – 26. juni 2022

Tid: Fremmøde 20 minutter før booket starttid.

Sted: Aalborgtårnet, Søndre Skovvej 30 , 9000 Aalborg

Pris: 445 kroner pr. billet.

DEKLARATION
Kilde:Mig&Aalborg, Min By Media A/S CVR-nr 37661538, Bispensgade 17B, 1. tv., 9000 Aalborg
Alt. tekst:Idrætsmødet
Titel:IDRÆTSMØDET
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden