MinByAalborg.dk

Allergi tvinger ejer til at sælge restaurant Den Fodkolde

7 maj, 2023 | 13:00
- Af Redaktion
Skal fortsætte med vegansk menu
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Den populære grillbar “Den Fodkolde” sælges, fordi den nuværende ejer, Martin Lindstrøm Christensen, har udviklet allergi overfor friture på grund af en usund eksponering for netop friture i et tidligere job, hvilket gør det umuligt for ham at fortsætte sit arbejde i grillbaren, skriver TV2 Nord.

Martin Lindstrøm Christensen mener selv, han har den bedste lille forretning og verdens bedste kunder, og både han selv og kunderne ærgrer sig over salget. Han ønsker ikke sælge til hvem som helst, men vil gerne have, at en ny ejer fortsætter med det specielle veganske menukort. Det trækker mange kunder til, og han regner med snart at have fundet en køber. Han er ikke interesseret i at sælge til nogen, som vil indføre et helt nyt koncept. “Det skal fortsætte som en pølsevogn, og det skal fortsætte med det veganske”, siger han til TV2 Nord.

Kilde TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt