Vidner søges til voldsepisode

7 marts, 2023 | 12:50
- Af Redaktion
Nordjyllands politi søger nu efter vidner til en voldsepisode, der udspillede sig søndag den 5. marts 2023 i Frederikshavn. Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114.
Info:
Politi

Volden skete mere præcist kl. 11.40 på Skivegade ud for nr. 2A.

Lederen af efterforskningen, politikommissær Michael Elkjær, forklarer uddybende om den konkrete episode, at en 71-årig mand kom cyklede hen ad Skivegade, og ud for nr. 2A blev han kontaktet af en mandsperson. Denne mand slog herefter den ældre mand gentagne gange i ansigtet. Da det 71-årige offer faldt om på kørebanen som følge af slagene, blev han af den samme gerningsmand tilmed sparket i hovedet.

”Vold er helt uacceptabelt, og vi skal have den mistænkte i sagen afhørt. Desværre har vores hidtidige efterforskningsskridt endnu ikke ført frem til, at vi kan fastlægge hans identiet – og derfor går vi nu i offentligheden med sagen. Det sker i håbet om, at der er nogle borgere, som kan bidrage med informationer, der kan være med til at fastlægge mistænktes identitet – således at han blive afhørt til sagen og i fornødent omfang kan blive stillet til regnskab for sine handlinger.”

Politikommissæren oplyser desuden, at den mistænkte efter episoden gik fra stedet hen ad Århusgade mod vest i retning mod en cykelsti/stisystem.

Han beskrives som: mand – ca. 50 år gammel, 180-190 cm. høj, iført sort hue og army-brun softshell/windbreaker jakke. Og den mistænkte gik desuden, tilføjer Michael Elkjær, med en hund, som beskrives som en stor hund, eventuelt schæferhund eller en ruhåret hønsehund.

Vidner bedes henvende sig til Nordjyllands Politi på telefon 114.

”Hvis man har en formodning om, hvem den mistænkte er, så er man også velkommen til at ringe til politiet på 114,” understreger politikommissæren.

Offeret pådrog sig ikke alvorlige skader som følge af overfaldet.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt