MinByAalborg.dk

Aalborgs gymnasier siger nej tak til snekaos og skifter til online undervisning.

7 marts, 2023 | 14:27
- Af Redaktion
Aalborgs gymnasier tager ingen chancer med snekaos og vælger online undervisning i stedet, mens DMI varsler om sne på sne.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Nordjylland er ramt af sne og frost, og det er derfor blevet en udfordring for flere af Aalborgs gymnasier at undgå eventuelle snekaos. Men frygt ej, for de har heldigvis en plan: online undervisning! Denne undervisningsform er de efterhånden blevet godt kendt med under coronapandemien, så hvorfor ikke tage den i brug til at undgå snestormskaos?
Rektor Christian Warming fra Aalborg Katedralskole udtalte i går til TV2Nord:

“Vi har snakket sammen med Aalborghus og Hasseris Gymnasium, og vi er i fællesskab blevet enige om, at det gør vi nu her på forhånd, så vi ikke skal have kaos i morgen. “Så kan lærerne forberede sig ordentligt, og eleverne kan få god undervisning.”

Rektoren håber, at eleverne kan vende tilbage til skolen onsdag, men han tør ikke udelukke muligheden for at holde skolen lukket i flere dage.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt