Mere mellem himmel og jord – Kom til foredrag om UFO’er og UAP’er

Så kører UFO-karrusellen igen, med videoer fra amerikanske kampfly godkendt af U. S. Navy og røre iblandt politikere og den amerikanske offentlighed over en ny – ikke længere hemmelig – undersøgelseskommission.

Får vi nu efter mere end 75 års UFO-gåder en opklaring af fænomenerne? Eller er det suppe på en pølsepind, og et opkog af noget, vi har set ske gang på gang i UFO-verdenen. Vi tager et hurtigt overblik, også over UFO-sagens historie i Danmark og omegn.

I samme omgang har Solsystemet indtil nu haft besøg af mindst to objekter fra det interstellare rum; en “almindelig” komet og et højest ualmindeligt objekt, som har fået navnet Oumuamua. Er der en sammenhæng? Hvad, og hvem står bag, og er der noget nyt?

Folkeuniversitetet i Aalborg afholder spændende foredrag om dette mystiske og omdiskuterede emne. Foredraget afholdes hos Trekanten, som du finder på Sebbersundvej 2A, 9220 Aalborg Ø.

Det finder sted torsdag d. 19. februar kl. 19:00
Prisen er 155 kr. pr. person.


Foredraget afholdes af Ole J. Knudsen. Han er BSc, bachelor of Science i fysik og astronomi, og tidligere formidler ved Moesgaard Museum. Ole har tidligere været aktiv ‘UFO-log’, og er nuværende skeptiker. Han giver her en status over UFO-sagen set fra Danmark – for er der egentlig noget nyt om de uidentificerede flyvende objekter (UFO’er) og ‘Unidentified Aerial Phenomena’ (UAP’er)?

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden