Piraterne skal på endnu et pointtogt

Aalborg Pirates er ude i, hvad man hvis godt kan tillade sig at kalde, et vanvittigt program i Metalligaen.

Der er ikke meget tid til familie, venner og fritidssysler, er du hockey-spiller i Aalborg Pirates i disse dage. Sidste uge bød på ikke mindre en fire kampe. Mandag mod Rungsted. Onsdag mod Odense. Torsdag Rødovre og lørdag sluttede en hektisk uge så mod Herlev.

Imponerende nok, endte vanvidsprogrammet, der kan gøre enhver fodboldspiller stakåndet blot at kigge på, med fire sejre og maksimum 12 point til Piraterne.

Derfor må det også være en flok ikke blot sejrsvante, men selvtillidsfyldte hockey-spillere, der sætter sig på bussen til Sønderjylland i dag.

En ny uge i øvrigt, der “blot” byder på to kampe.

I dag klokken 18.00 tager SønderjyskE i mod besøg fra nord i et topopgør om at bide sig fast i haserne på Herning Blue Fox og dermed forsøge at fravriste Rævene førstepladsen i ligaen. Et førerhold i øvrigt, der var så venlige at smide alle tre point på hjemmebane mod Rødovre, der har opgivet alt håb om at komme med i årets slutspil.

Aalborg Pirates er ved at have alle mand på på dæk igen efter sygdom, skader, corona og hvad der ellers har spillet ind. Eneste umiddelbare fravær er kaptajn Julian Jakobsen der er i Kina til OL med det danske landshold. Derudover mangler man endnu nyerhvervelsen, canadiske Dylan Steman.

Indbyrdes har nordjyderne også gjort det bedst. Pirates har hentet tre sejre mod sønderjyderne i indeværende sæson, heraf en i overtid. SønderjyskE har snuppet en enkelt.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden