Niarn er tilbage fra de døde – og stadig populær i hjemstavnen Dobbelt A

Niarn er genopstået, og klar til at rejse land og rige tyndt på en ny forårsturné – og den skydes naturligvis i gang her i den nordjyske hjembyen.

Faktisk skulle det oprindeligt kun have været én koncert i Aalborg, men billetterne til rapperens første koncert i 7 år blev revet væk på blot små tre timer. Nyheden om rapperens comeback havde spredt sig som en steppebrand, og derfor blev genopstandelsen hurtigt til en hel Danamrks tour, så fans i hele landet får muligheden for opleve antihelten fra Dobbelt A live.

“Jeg vidste godt, at der var nogle stykker, der gerne ville se Niarn igen, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at efterspørgslen ville være så stor. Jeg er enormt beæret og en lille smule rundt på gulvet. Jeg kan ikke lide at skuffe alle de mennesker, der har bakket mig op gennem årene, og som ikke nåede at få en billet. Jeres støtte er enorm, og jeg vil ikke svigte jer. Derfor har jeg valgt at følge op med ikke bare en ekstra koncert, men en hel fucking tour ligesom i gamle dage. Vi ses derude!” udtaler Narn.

Henover foråret spiller Niarn 15 koncerter rundt om i landet med turnéen “Genopstandelsen”. Det hele skydes i gang med den udsolgte koncert i Dobbelt A på Skråen, fredag d. 11. februar kl. 20:00.

Skulle du være blandt de uheldige, som ikke nåede at få billet hertil, så er der stadig billetter til ekstra koncerten på Skråen, torsdag d. 7. april kl. 20:00.

Billetterne kan købes her.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden