Synes du januar er kold, umanerlig lang og træls?

Januar = Dødssyg: Her er tre ting der kan peppe det hele lidt op

Vinteren er end ikke startet. Januar er just begyndt. Julefedtet har for alvor sat sig i og omkring livet. Is og sne kan komme ethvert givent øjeblik – og uden varsel. Du glæder dig til sommer. Sommeren er langt væk. Du er trist. Hvis du beder til guderne og er så heldig at de svarer, kan det være, at du får én hel times sollys tildelt.

Januar er for de fleste en måned, som ganske enkelt bare skal overstås – lidt ligesom november. Men hvordan gør man egentlig det? Er det overhovedet muligt? Hvis du netop nu sidder med disse overvejelser, og ganske enkelt ikke kan se en udvej fra vintermørket og kulden, så skal du blot læse med her, hvor vi har lavet en liste på tre ting, der kan peppe denne deprimerende og alenlange vintermåned lidt op.

Vinterbadning

Har du ikke allerede prøvet det, så er det bare med at komme i gang. Når din krop rammer vandet, der er isnende koldt sætter det gang i en lang række processer i kroppen, der efterfølgende giver dig en følelse af ro og velvære i krop og sind.

Seriemaraton

Nu hvor vejrguderne ikke viser sig fra deres bedste side – eller gør de? Så kan du bruge vintertristessen som en oplagt undskyldning for at bingewatche din yndlingsserie eller film indendørs med varm kakao, eller hvad du ellers ynder at indtage. Det gør det hele lidt mere tåleligt.

Pynt hjemmet med lys og liv i januar

Manglen på sollys er massiv i vintermånederne, derfor kan du ligeså vel tage sagen i egen hånd og gøre dit for at ændre på det. Pynt dit hjem op med stearinlys, find lyskæderne fra julen frem igen, og sæt strøm til – så bliver du med garanti mere glad og positiv i pæren.

Hvis du følger disse tre råd, er vi sikker på, at din januar bliver fyldt med glæde og livsgejst. Mangler du inspiration til hvilke begivenheder du kan se frem til i 2022? Så kan du læse vores guide til de fem største begivenheder i Aalborg i løbet af det kommende år.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden