Sådan får du dine stramme jeans til at passe perfekt

6 oktober, 2022 | 04:30
Det sociale medie TikTok er fyldt med videoer med tonsvis af såkaldte life-hacks. Her er et, som får dine stramme jeans til at sidde perfekt.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Langt de fleste kvinder har et par jeans i garderoben, som er lidt for stramme. Måske har du endda et par liggende, som du ikke længere kan lukke, men drømmer om at kunne passe igen.

Så er dette life-hack fra TikTok som sendt fra himlen. En kvinde deler et gammelt trick, som hun har lært af sin bedstemor, i en TikTok, der er endt med at gå viralt.

I videoen fortæller kvinden, at hun købte et par brugte jeans en størrelse mindre end den, som hun plejer at bruge. Det fortalte hun til sin bedstemor, som så spurgte hende, om hun havde haft bukserne på i bad.

Bedstemoderen bad hende om at tage hendes jeans på i bad og gå rundt i dem derhjemme, indtil bukserne var blevet strukket ud. Herefter skulle hun hænge dem til at lufttørre.

Kvinden prøvede bedstemoderens trick, og da de nye jeans havde lufttørret natten over, passede de perfekt. Hun har derfor valgt at dele tricket med andre på TikTok, hvor hun kalder det for “årets bæredygtighedstrick”.

Du kan selv tage et kig på videoen lige her.

DEKLARATION
Kilde:femina
Titel:jeans
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden