Stories Musikfestival i Aalborg Fejrer Talenter og Singer-Songwriters

6 september, 2023 | 19:00
Musikelskere i Aalborg og omegn kan se frem til en uforglemmelig weekend fyldt med talentfulde singer-songwriters og rødder i folk og americana, når Stories Musikfestival vender tilbage for endnu et år.
Billedetekst: Huset Hasseris - Facebookside

Festivalen, der har til formål at give en platform til nye bands og sangskrivere, vil finde sted den 27. og 28. oktober i det hyggelige Huset i Hasserisgade.

Med et fokus på både lokale kunstnere og internationale talenter fra Skandinavien, er Stories blevet en af Aalborgs mest elskede musikbegivenheder. Festivalen blev delt på Facebook for nylig, og her er, hvad du kan forvente.

En Hyldest til Sangskrivere og Americana
“Vi handler om at give en platform til sangskrivere og nye bands,” siger festivalarrangørerne. “Kernen er singer-songwriters, og lyden vil have rødder i folk og americana – og det lige ved siden af.”

Gæster kan forvente en imponerende lineup af de nyeste og mest lovende sangskrivere fra både lokalområdet, resten af Danmark og det øvrige Skandinavien. Med genrer som folk og americana i centrum er det den perfekte lejlighed for musikelskere at opleve noget nyt og unikt.

Koncerter med Højeste Kvalitet
Koncerterne vil blive afholdt i Huset i Hasserisgades hyggelige koncertsal og vil være siddende arrangementer for publikums komfort. Festivalen har også den kyndige konferencier, Jesper Nyborg, ved roret, der vil sørge for, at publikum får en uforglemmelig musikoplevelse.

Koncerterne finder sted på følgende tidspunkter:
Fredag, den 27. oktober:

Loud Tiger (DK)
Jens Hult (SE)
Far (DK)
Dania O. Tausen (FO)
Entré: 80 DKK
Dørene åbner kl. 18:00, og musikken starter kl. 19:00.

Lørdag, den 28. oktober:

VILMA (DK)
Silver Lining (NO)
Oskar Krusell (DK)
Ole Kirkeng (NO)
Entré: 80 DKK
Dørene åbner kl. 18:00, og musikken starter kl. 19:00.

Styrkelse af Lokale Kunstnere
Udover de fantastiske koncerter arbejder festivalen også for at styrke artisterne på den lokale musikscene. Der er planlagt workshops og oplæg, der vil hjælpe sangskrivere med at forfine deres færdigheder og forstå det bæredygtige musikerliv bedre. Du kan finde mere information om disse aktiviteter på festivalens separate Facebook-begivenheder.

Workshop & Talk den 16. oktober inkluderer:
Workshop: Songwriter Circle med Kajsa Vala
Talk: Musik, Karriere og Trivsel – Panelbaseret diskussion om det bæredygtige musikerliv
Unikke Koncertoplevelser
Festivalen byder også på en speciel begivenhed kaldet “Songwriters Room” den 27. oktober. Her vil publikum opleve en unik koncertaften med Gustaf Ljunggren og lokale sangskrivere Signhild, Charlotte-Amalie og Mads Høgsted. Det bliver en aften, der hylder det nære og personlige i musikskabelse.

Projektet “Stories” er drevet af frivillige og er non-profit, og det ville ikke være muligt uden generøs støtte fra Tuborgfondet, Dansk Musiker Forbund, Statens Kunstfond, Aalborg Kommune og Huset i Hasserisgade. Festivalen takker for deres værdifulde bidrag til musiksamfundet.

Så sæt kryds i kalenderen den 27. og 28. oktober og gør dig klar til en weekend fyldt med fantastisk musik og en hyldest til singer-songwriters på Stories Musikfestival i Aalborg.

For billetinformation og yderligere detaljer om festivalen, klik her

DEKLARATION
Kilde:Huset i Hasserisgade
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden