Stor Beredskabsøvelse i Als

6 september, 2023 | 09:00
Als -
Myndigheder træner samarbejde i Øvelse Tordenskjold i morgen d. 7. september
Billedetekst: Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi, sammen med andre vigtige myndigheder som Den Præhospitale Virksomhed, Beredskabsstyrelsen, Nordjyllands Beredskab og Falck, vil deltage i en omfattende beredskabsøvelse kaldet “Øvelse Tordenskjold.” Dette begivenhed finder sted på JKF Industri A/S, Rørsangervej 5 i Als, 9560 Hadsund, på torsdag den 7. september 2023. Øvelsen vil foregå mellem klokken 17:00 og 20:00, med aktiviteter i området fra kl. 14:00 til midnat.

Borgere i området behøver ikke bekymre sig, hvis de hører udrykningskørsel i løbet af øvelsen, da dette er en del af planen for at simulere realistiske situationer og teste nødberedskabets effektivitet.

Øvelsesleder Kenneth Sloth Andersen kommenterede arrangementet og uddybede: ”vi kommer til at fylde godt i landskabet torsdag, idet flere myndigheder deltager i øvelsen. Både Nordjyllands Politi, Den Præhospitale Virksomhed, Beredskabsstyrelsen, Nordjyllands Beredskab og Falck er med ombord.”

Øvelsen er designet til at teste myndighedernes evne til at samarbejde effektivt i forskellige scenarier og presse dem til at træde uden for deres normale rutiner. Desværre kan øvelseslederen ikke give detaljer om det specifikke scenarie på grund af hensyn til deltagernes læringsproces. Han sagde dog: ”Vi kan fortælle så meget, at de indspil der kommer, vil presse både de enkelte myndigheder på deres egen banehalvdel, men også udfordre de tværgående indsatser. Det er vores chance for at holde kompetencerne knivskarpe og træne det gode samarbejde,”

Øvelsen forventes at være en afgørende mulighed for at forberede og styrke nødberedskabet i Als-området og sikre, at myndighederne er klar til at håndtere forskellige udfordringer i fremtiden.

DEKLARATION
Kilde:Nordjyllands politi
Titel:Blaa-blink_foto-Rigspolitiet-1536x1024-1
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden