Døgnrapporten: Indbrud og Uventede Begivenheder i Nordjylland

6 september, 2023 | 15:00
Vi bringer dig de seneste oplysninger fra Nordjyllandspolitiets døgnrapport, herunder indbrud, en usædvanlig dyreulykke og advarsler om svindelopkald.
Credit: Nordjyllands Politi
Billedetekst: Nordjyllands politi

Indbrud i Arden og Rebild

I det nordjyske område har indbrudstyve været aktive, og Nordjyllandspolitiet rapporterer om to separate hændelser. På Højmarken i Arden blev der meldt om et indbrud, der fandt sted mellem lørdag kl. 16 og søndag morgen. Beboeren var på ferie, men takket være en opmærksom nabo blev det opdaget, at soveværelsesvinduet stod åbent. Indbrudstyvene havde været i hele huset og rodet i skuffer og skabe, og der er nu taget spor på stedet.

Ligeledes var der indbrud i Rebild, hvor ukendte gerningspersoner brød ind i en villa på Solbakken mellem lørdag eftermiddag og søndag aften. Tyvene brød terrassedøren op, sandsynligvis ved hjælp af et koben eller lignende redskab. Hele huset bar præg af indbruddet, da skuffer og skabe blev gennemsøgt. Tyvene forlod stedet med sportsure og smykker.

Kollision med Krondyr

Søndag kort før middag oplevede en bilist ved Aars en skræmmende oplevelse, da hun påkørte et krondyr, og airbaggen blev udløst. To tilfældige læger, der passerer forbi, trådte til og kunne hjælpe bilisten, som tilsyneladende ikke havde lidt alvorlige skader. Dyrenes Beskyttelse blev tilkaldt for at aflive det påkørte dyr og sikre dyrevelfærden.

Narkotikabesiddelse ved Fodboldkamp

Under søndagens fodboldkamp i Aalborg opdagede sikkerhedspersonalet, at enkelte tilskuere havde mere end god stemning med sig. En 41-årig tilskuer blev visiteret uden for tribunen, hvor politiet fandt en joint, en klump hash og en pose med kokain. Sikkerheden ved begivenheden blev opretholdt, og narkotikaen blev konfiskeret.

Standsning Løfter Sløret for Ulovlig Besiddelse

Ved en rutinemæssig standsning i Aalborg søndag eftermiddag gjorde politiet en afgørende opdagelse. I bilen hos en 27-årig fører blev der fundet 3,10 gram hash samt en kniv. Politiet tog affære, og den ulovlige besiddelse blev konfiskeret.

Tyveri af Gummiged fra Sygehusets Maskinhal

I Hjørring blev der begået et dristigt tyveri mellem fredag eftermiddag og tidligt mandag morgen. En gummiged, specifikt en Mustang gummiged med tilhørende skovl, pallegaffel og diverse værktøj, blev stjålet fra sygehusets maskinhal. Nordjyllands Politi opfordrer offentligheden til at kontakte dem på telefon 114, hvis de har set en gummiged i området i det angivne tidsrum.

Advarsel mod Svindelopkald

Nordjylland er ikke undtaget fra de usædvanlige svindelforsøg, der desværre finder sted. Mandag eftermiddag blev en 29-årig borger ringet op af en svindler, der udgav sig for at være fra “The Danish National Police.” Borgeren blev informeret om, at hun var sigtet for en kriminel handling og blev bedt om at downloade forskellige apps for at overføre penge til “politiet.” Den kvikke borger mistænkte svindlen og afbrød samtalen, hvilket var den rigtige beslutning. Husk, hverken banker, myndigheder eller virksomheder vil bede om adgang til din netbank eller personlige oplysninger over telefon, sms eller e-mail. Vær forsigtig med ukendte opkald og vær på vagt over for mistænkelig aktivitet.

Nordjyllandspolitiet opfordrer borgere til at være opmærksomme på deres omgivelser og indberette eventuelle mistænkelige aktiviteter.

DEKLARATION
Kilde:Nordjyllandspoliti
Alt. tekst:Credit: Nordjyllands Politi
Titel:Doegnrapport
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden