Sparetips til studerende

6 september, 2022 | 08:30
Der er mange ting at holde styr på, når man flytter hjemmefra for første gang og starter på et nyt studie. Samtidig er energipriserne på himmelflugt. Her kan du få et par sparetips som studerende.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Når man flytter hjemmefra og starter på studie, er der masser af ting at bruge pengene på. Det kan være fristende at smide dem efter farverige drinks og dyre kopper kaffe, men SU’en skal også række sidst på måneden, når regningerne kommer.

For at opnå balance mellem kedelige udgifter og velvære kan du benytte dig af disse sparetips.

Skab overblik over dine udgifter

Når man flytter hjemmefra, har man en række nye faste udgifter, som man ikke havde tidligere. Derfor er det en god idé at få et overblik over, hvor meget man egentlig bruger på de forskellige poster. På den måde er det lettere at finde ud af, hvor man kan spare. Der kan eksempelvis spares meget på madbudgettet ved at lave ugentlige mad-planer fremfor at impulsshoppe i supermarkedet på daglig basis.

Hold styr på din elregning

Særligt i disse tider med skyhøje energipriser er der altså penge at spare ved at tage et grundigt kig på din elregning. Hvad betaler du egentlig for el og kan du få det billigere? Du kan finde et overblik over de billigste elselskaber her.

Køb brugt

Hvis du er i gang med at indrette dit nye hjem, kan det godt betale sig at tage et kig forbi byens genbrugsbutikker. Her er der et stort udvalg af brugte møbler, som kan være ligeså gode som nye.

DEKLARATION
Kilde:Studenterguiden
Titel:mønter
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden