Indbrud, tyveri og musik til ulempe: Nordjyllands Politi rapporterer fra 3. juli til 5. juli 2023

6 juli, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Nordjyllands Politi har udarbejdet døgnrapporten, der inkluderer indbrud i villa og sommerhus, tyveri af minilæssere samt en højlydt studenterfest med musik til ulempe.
Credit: Nordjyllands Politi
Info:
Credit: Nordjyllands Politi
Nordjyllands politi

Klarup: Indbrud i villa

Et hus i Klarup blev udsat for indbrud, hvor en indbrudstyv brød et vindue op og stjal smykker, kontanter og en Playstation 5. Indbruddet fandt sted mellem torsdag og mandag.

Nibe:
Indbrud i sommerhus

Der blev begået indbrud i et sommerhus i Nibe, hvor hele huset blev gennemrodet, og et varmepumpeanlæg samt en havetraktor blev stjålet. Politiet arbejder med at sikre spor fra stedet.

Gatten: Tyveri af minilæssere

To Giant minilæssere blev stjålet fra Lars Larsens vej i Gatten natten til onsdag. Politiet opfordrer til at kontakte dem ved mistænkelig færden i området.

Frederikshavn: Foldekniv og hashbolsje i bilen

Ved ransagning af et køretøj i Frederikshavn blev der fundet en enhåndsbetjent foldekniv og et bolsje med indhold af hash. En 49-årig passager blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Aalborg:
Højlydt studenterfest

En studenterfest i Østerågade blev påtalt af politiet på grund af høj musik, men kort efter blev musikken genstartet. Politiets patrulje besluttede derfor at inddrage anlægget i henhold til politiloven.

Kilde: Nordjyllands Politi

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt