MinByAalborg.dk

31-årig fra Nordjylland anholdt for ulovligt salg af adgang til streamingtjenester

6 juli, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
En 31-årig mand fra Nordjylland er blevet anholdt og sigtet for at være en del af en organiseret gruppe, der har solgt uautoriserede adgangsoplysninger til forskellige streaming- og nyhedstjenester samt for ulovlig fildeling. Anholdelsen er resultatet af en længerevarende efterforskning foretaget af National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).
MinByFoto.dk
DEKLARATION
Alt. tekst:MinByFoto.dk
Billedetekst: Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Den 31-årige mand er mistænkt for at have været involveret i et professionelt setup, hvor han og flere medgerningsmænd har solgt uautoriserede adgangsoplysninger via offentligt tilgængelige platforme på internettet. Han sigtes også for ulovlig fildeling.

I november 2022 foretog NSK ransagninger og anholdelser af to personer, der mistænkes for at være medskyldige i samme sag. Disse anholdelser førte nu til anholdelsen af den 31-årige mand. Ved ransagningen af hans bopæl blev der beslaglagt forskellige IT-effekter.

Den anholdte vil ikke blive fremstillet i grundlovsforhør. Politikommissær Anders-Emil Nøhr Kelbæk fra NSK udtaler følgende om sagen: “Denne sag handler om et organiseret netværk, som har tjent penge på underholdningsindhold og nyheder på bekostning af de retmæssige rettighedshavere. Det er meget tilfredsstillende, at vi på baggrund af en grundig efterforskning nu har anholdt endnu en person, som vi anser for at have haft en ledende rolle i netværket.”

Efterforskningen er stadig i gang, og der kan komme yderligere sigtelser eller anholdelser i sagen.

Kilde: National enhed for særlig kriminalitet

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt