MinByAalborg.dk

Igen populært at sejle til Gøteborg

6 maj, 2023 | 19:00
- Af Redaktion
Der er sket en stigende interesse for at rejse med færgen fra Frederikshavn til Gøteborg.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Færgerederiet Stena Line rapporterer en stigning på 29 procent i danske bookinger på deres færgeruter i højsæsonen sammenlignet med sidste år.

En af årsagerne til denne stigning er, ifølge Christina Bromander, Trade Director for Business Region Denmark hos Stena Line, at danskerne værdsætter deres penge mere i øjeblikket.

– Den nuværende økonomiske situation og lave kronekurs påvirker danskernes rejsemønstre, så flere søger mod Sverige, hvor man lige nu kan få meget for pengene som dansk gæst, siger hun.

Stena Line melder om en samlet stigning i rejsende på 24 procent på deres færgerute fra Frederikshavn til Gøteborg sammenlignet med sidste år. Ifølge Bromander fortsætter interessen ind i sommerferien, da deres foreløbige bookingtal tyder på det.

Turen fra Frederikshavn til Gøteborg tager tre timer og 20 minutter med en af de tre færger, Stena Danica, Stena Jutlandica eller Stena Vinga.

Sommeren 2023 markerer byens 400-års jubilæum, så besøgende kan opleve liv og mange aktiviteter i Gøteborg.

Kilde: TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt