PEACE: Gå for Ukraine søndag d. 13. marts.

Billedetekst: Kilde: Billedarkiv

Folkekirkens Nødhjælp beder befolkningen om at hjælpe med hvad de anser som to af nutidens største kriser; klimaet og krigen.

Nu er det igen blevet tid til Folkekirkens Nødhjælps årlige indsamling.

De forgangne fem år har Folkekirkens Nødhjælp fokuseret deres indsamling på klimahjælp til fordel for verdens fattigste, men i år skal pengene også hjælpe krigsramte Ukraine.

Det er estimeret, at over én million mennesker har måttet flygte fra deres hjem på grund af krigen, og stadigt flere og flere støder til dette tal.

Ifølge nødhjælpsorganisationen er der flere elementer, som øger faren ved situationen for disse mennesker, heriblandt vejret. Den kolde årstid og de vinterlige forhold i Østeuropa, som oftest oplever nattetemperature af frostgrader, forværre forholdene for de mennesker, der pludseligt står uden hjem.

Derfor vil halvdelen af årets indsamling gå til bl.a. mad, tæpper og tag over hovedet til de mange flygtninge. Særligt vil hjælpen være rettet mod de mest sårbare, så som ældre mennesker og børn.

Sådan kan du hjælpe.

Hvert år går flere tusinde frivillige landet rundt og banker på døre, for at samle ind på vegne af nødhjælpsorganisationen, og Aalborgenserne er ingen undtagelse.

Hvis du gerne vil hjælpe, så ifør dig dine bedste travesko søndag d. 13, og gå gaderne tynde i den gode sags tjeneste.

For mere information og tilmelding, besøg Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden