Surdejsbageren genåbner på fredag med én ejer

5 oktober, 2022 | 04:00
Efter pludselig lukning og afsløring af tyveri, er det nu kommet frem, at Surdejsbageren åbner igen på fredag. Dog vil det kun være med en ejer. Tyveriet skulle være fanget på video, hvilket har givet anledning til stærke forlydender.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Fredag er der genåbning hos Surdejsbageren i Aalborg. Når bageriet igen slår dørene op for deres kunder, vil det dog kun være med en ejer i spidsen for virksomheden. Tidligere har Jesper Carl Winter og Henrik Bruse Skougaard delt ejerskabet, men fra fredag vil Jesper Winter eje Surdejsbageren alene.

Det skriver MigogAalborg.

Tyveri har givet anledning til massiv rygtedannelse

Kraftige antydender indenfor butikskredse fortæller, at årsagen til, at der ikke længere er to ejere hos Surdejsbageren, skal findes i de forsvundne effekter, der blev taget fra bageriet natten til mandag.

Jesper Carl Winter har fortalt følgende om sagen til MigogAalborg:

– De ting, der er blevet taget fra bageriet bliver leveret tilbage i løbet af tirsdag, og så er vi klar til at starte på en frisk på fredag.

I samme omgang lyder det, at han ikke vil kommentere yderligere på omstændighederne omkring de mistede ting i bageriet.

MinByAalborg har bedt Nordjyllands Politi om at bekræfte, hvorvidt sagen om tyveri er opklaret eller ej, da det forlyder, at årsagen til, at de manglende effekter, er returneret netop skyldes en videooptagelse.

Det har endnu ikke været muligt at få et konkret svar fra politiet, men MinByAalborgs ihærdige journalister vil forfølge de krummer, som der efter sigende også skulle være at finde på en konkret video.

Reduktion af ejerkreds er endnu ikke trådt i kraft

Udmeldingen om reduceringen af ejerkredsen er ikke trådt i kraft endnu, da ejerkredsen ifølge CVR registret i skrivende stund fortsat står følger:

Jesper Carl Winter

Ejerandel: 50,00% (01.07.2021 – )
Ændringsdato: 01.07.2021

Henrik Bruse Skougaard

Ejerandel: 50,00% (20.12.2019 – 20.02.2020)
Ejerandel: 100,00% (21.02.2020 – 30.06.2021)
Ejerandel: 50,00% (01.07.2021 – )
Ændringsdato: 01.07.2021

DEKLARATION
Titel:bager
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden