6 hyggelige sysler, du kan lave i din efterårsferie

5 oktober, 2022 | 12:30
Efteråret er syslernes tid. Giv dig hen til snapsebrygning, romanlæsning og museumsbesøg. Nyd langsommeligheden og det dybe sanselige nærvær, som denne dejlige årstid lægger op til.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Synes du det er svært at finde på hvad du skal bruge denne dejlige tid på, så kommer vi her med lidt forslag.

Græskarudskæring 

Efterårsferien er den perfekte anledning til at få pyntet altanen, terrassen eller foran hoveddøren. Og hvad er mere perfekt end et udskåret græskar, der passer til sæsonen. Du kan finde inspiration til græskarudskæring her.  

Lav din egen snaps 

Brug ferien i køkkenet. Giv dig i kast med hjemmelavet snaps til årets julefrokost eller en skøn julegave til far. Få gode idéer til den slags her.  

En kulinarisk madoplevelse 

Du kan også give dig i kast med alt den mad du normalt ikke har tid til at lave. Inviter naboerne, familien eller vennerne over til en kulinarisk madoplevelse. Krydr det hele med lidt god vin og en god plade på grammofonen. Så bliver det næsten ikke bedre. Du kan finde lidt inspiration her.

Bagværk 

Bag noget. Det er hyggeligt og det fylder hele hytten med duft. En god tærte eller nogle snitter. Lav klassikeren eller eksperimenter med noget nyt. Du kan blive inspireret her.  

Museumsbesøg eller andet godt 

Vil du gerne lidt ud af huset, så er Aalborg jo et overflødighedshorn af tilbud. Tjek vores kulturkalender og tag for dig af retterne. 

DEKLARATION
Titel:Design uden navn (72)
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden