AaB styrker holdet med tilgangen af spansk venstreback Diego Caballo

5 juli, 2023 | 14:00
Aalborg, 23. juni 2023 - Aalborg Boldspilklub (AaB) har annonceret en spændende tilføjelse til deres hold. Den spanske venstreback, Diego Caballo, har underskrevet en toårig aftale med klubben, der forventes at styrke holdets defensive linje.
Billedetekst: Pressemeddelelse: Aab

Diego Caballo har sin fodboldopdragelse fra det berømte Real Madrids akademi og har i den seneste sæson spillet i Australien for Sydney FC, hvor han optrådte i imponerende 28 officielle kampe. Den erfarne 29-årige spiller har primært repræsenteret forskellige klubber i den næstbedste fodboldrække i Spanien og har også haft æren af at spille tre U/17-landskampe for sit hjemland.

Sportsdirektøren i AaB, Ole Jan Kappmeier, er begejstret over Diego Caballo og mener, at han vil kunne bidrage positivt til holdet. Kappmeier udtaler: “Vi ser Diego Caballo som en spiller, der kan forstærke vores hold og vores trup. Han er teknisk dygtig og har en god venstrefod, men han vil nok skulle bruge nogle uger på at finde kampformen. Som yderligere kompetencer har Diego en masse erfaring og en god mentalitet, og så har han meget sjældent været skadet i sin karriere.”

Diego Caballo selv ser frem til den nye udfordring og er begejstret for at være en del af AaB. Han siger: “Jeg er utrolig glad for at skifte til en spændende klub som AaB, og sammen med mine nye holdkammerater håber jeg, at vi kan skabe en succesfuld sæson for klubben og klubbens mange fans. Det er første gang, jeg bliver en del af en nordeuropæisk klub, så det glæder jeg mig meget til, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til holdet og hjælpe mine holdkammerater bedst muligt.”

Diego Caballo vil bære trøje nummer 15 i AaB og vil officielt tiltræde i klubben på mandag. Fans og klubben ser frem til at se ham i aktion og håber på en succesfuld sæson med den nye tilføjelse til holdet.

Kilde: pressemeddelelse fra Aab

DEKLARATION
Titel:diego-caballo
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden