Norlys imødekommer kunder: Fravælg aconto-afregningen

5 marts, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Det er nu muligt for elkunder hos Norlys at afregne månedsvist baseret på deres faktiske forbrug frem for den forudbetalte aconto-opkrævning. Den nye afregningsmulighed lanceres for at imødekomme ønsket fra selskabets kunder.
Info:
Norlys

Fra 1. marts 2023 kan private elkunder hos energi- og telekoncernen Norlys selv vælge, hvilken afregningsform de ønsker. Alle Norlys’ kunder får nu muligheden for at modtage deres elregninger månedsvist bagud baseret på deres faktiske forbrug frem for via acontomodellen, hvor kunderne afregnes kvartalsvist forud ud fra deres forventede forbrug. Denne nye valgmulighed kommer efter ønske fra kunderne.

– Energikrisen har medført væsentlig højere priser, end vi har været vant til. Derfor fylder energiregningen også mere i husholdningsbudgettet. Det har fået mange af vores kunder til at efterspørge muligheden for at afregne deres faktiske energiforbrug. Dels vil den enkelte husholdning kunne se deres energibesparelser på den kommende regning, og dernæst skal der kun afregnes for en måned ad gangen. Den mulighed skal vores kunder naturligvis have,

siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energiforretning.

Den nye afregningsform bliver et tilbud, som alle kunder kan tilmelde sig via Norlys’ kundeselvbetjening Mit Norlys. For at få muligheden for forbrugsafregning skal kunden være tilmeldt Betalingsservice.

– Nogle kunder trives bedst med acontoafregningen, der er baseret på kundens forventede forbrug og den estimerede pris. Men det er naturligvis altid vigtigt at tilbyde de løsninger, som vores kunder efterspørger. Derfor tilpasser vi løbende vores produkter og services baseret på den indsigt, vi får fra dialogerne med kunderne. Vi har de seneste måneder fået rigtig mange spørgsmål til elregningerne. Og vi forventer, at muligheden for forbrugsafregning også vil gøre elregningen mere enkel og gennemskuelige for de kunder, der vælger den løsning,

siger Mads Brøgger.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Norlys Via Ritzau
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt