Flere kvinder efterspørger selvforsvar: Kom til Kvindernes Kampidrætsdag

5 marts, 2022 | 13:30
- Af Camilla

Drabet på den 22-årige sygeplejerske studerende Mia Skadhauge Stevn har kun givet en øget utryghed for kvinder i Aalborg, og derfor er der flere kvinder, der melder sig til selvforsvar. 

Siden drabet på Mia i sidste måned er der kommet et øget fokus på kvinders sikkerhed i gadelivet. Flere natteravne er kommet på banen, men for flere kvinder er dette ikke nok. Der har været en større efterspørgsel på selvforsvar og nu kan du prøve kampsporten af og måske blive bidt af det eller komme hjem med et par tips og tricks. DGI Kampidræt og Aalborg selvforsvar & Jujitsu Klub holder nemlig Åbent Hus. 

Det foregår d. 13. marts i lokalerne på Skydebanevej og det hele er i forbindelse med Kvindernes Kampidrætsdag. Så ikke nok med at du kan hylde de seje kvinder indenfor kampidræt, så kan du også hylde dig selv, som en stærk kvinde, og øge din tryghed i nattelivet.

Tag din yndlingskvinde under armen

Du kan komme alene eller tage din yndlingskvinde under armen og være med til at skabe en meningsfuld dag med et fælleskab, der er med til at skabe tryghed og selvsikkerhed. Men er du i tvivl, om du skal prøve selvforsvar af?

Iben Andersen fra Aalborg Selvforsvar og Jujitsu Klub har tidligere udtalt til Tv2 Nord, at hun kalder selvforsvar for symptombehandling:

”Selvforsvar er en ting, der kan være rigtig god at kunne. Det er lidt ligesom førstehjælp. Det er rart at kunne det i håb om, at man aldrig får brug for det. ”

Iben Andersen fra Aalborg Selvforsvar og Jujitsu Klub til Tv2 Nord

Så hvis du mener, at selvforsvar eller kampsport kunne være noget for dig, så deltag i Åbent Hus d. 13. marts, hvor du kan få sved på panden eller snuse til sporten og være med til at fejre seje kvinde med en hyggelig dag. 

Du kan læse mere om dagens program og få flere informationer her

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden