MinByAalborg.dk

Jim Lyngvild lokker med nyt campingkoncept i Nordjylland

4 maj, 2023 | 19:00
- Af Redaktion
På Bramslev Camping kan man snart komme til at opleve et helt nyt campingkoncept ved navn "Viping", som blandt andet Jim Lyngvild står bag.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Viping – en sammentrækning af viking og camping – er et ord, man lige så godt kan lære: For lige nu er Bramslev Bakker Camping i gang med den helt store makeover, og snart vil gæsterne kunne nyde luksustelte, gourmetmad og vores danske vikingehistorie midt i den smukkeste egn i Danmark. Som campingpladsens ejer Mads Hedegaard siger:

“Jeg er opvokset i området og har altid elsket den smukke natur i Bramslev Bakker, så da jeg fik mulighed for at købe campingpladsen, slog jeg til. Jeg synes, at de flotte omgivelser fortjener at få en campingplads lidt ud over det sædvanlige. Men det skal stadig være et sted for alle. Og hvem er bedre til at lave den slags end Jim Lyngvild,” udtaler Mads Hedegaard, som købte restauranten i januar 2023 og selve pladsen i april 2023.

Campingformen “glamping”, hvor man kan overnatte i allerede opslåede telte med lidt ekstra udstyr, har for alvor vundet indpas i Danmark.

Vikingehistorie
Med udgangspunkt i Hobro og Mariager Fjords dybe forankring i den danske vikingehistorie vil Mads Hedegaard og Jim Lyngvild gå et skridt længere og etablere et oplevelsescentrum, der giver Bramslev Bakkers Viping-gæster en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer.

De 28 kvadratmeter store telte med frit udsyn til stjernehimlen er individuelt indrettet med komfortable senge, siddepladser og skriveborde – alle med små hint til vores fælles vikingearv.

Komfortabel camping
Og hver morgen kan man stå op til en skøn morgenmad i Bramslev Bakkers restaurant.

“Da jeg så Bramslev Bakker forelskede jeg mig med det samme, og forestillede mig, hvordan det må være at vågne i så smukke omgivelser, hvor vores vikingeforfædre har boet. Jeg har bare det problem, at jeg hader at slå telt op og sove på luftmadras, som falder sammen. Hvis jeg skal på campingferie, så skal det være lidt mere komfortabelt og en smuk oplevelse for både sjælen og øjnene. Vi skaber det koncept, jeg selv gerne vil besøge,” siger Jim Lyngvild.

Bramslev Bakker Camping er både til en romantisk weekendtur, en skøn sommerferie med familien, en forlænget weekend med veninderne eller bare en lille hyggelig søndagsudflugt. For virksomheder er det også muligt at booke kursusophold, sommerfesten, eller en Viping-oplevelse med ”Modern Viking Experience”.

Kapaciteten er 20-200 deltagere.

Kilde: Adventure Denmark ApS via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt