MinByAalborg.dk

51-årig mand idømt anbringelsesdom efter økseoverfald

4 maj, 2023 | 08:30
- Af Redaktion
En 61-årig mand overlevede et overfald af en mand med en økse. Overfaldsmanden fra Mors er nu idømt en anbringelsesdom.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

En 54-årig mand fra Mors er blevet idømt en anbringelsesdom uden længstetid af byretten i Holstebro for et forsøg på manddrab.

Overfaldet skete den 4. september 2022, hvor den 61-årige mand blev angrebet af den 54-årige, der slog ham mindst tre gange i hovedet med en økse.

Det lykkedes den 61-årige at overleve overfaldet trods alvorlige skader som flænger i hovedet, kraniebrud, hjerneblødninger og hjernekvæstelse.

Emil Bjerg Nyborg, der er anklagerfuldmægtig og har ført sagen for anklagermyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, udtaler:

– Jeg er tilfreds med, at retten er enig med anklagemyndigheden i, at slagene med øksen var et drabsforsøg, og at retten har fulgt påstanden om en anbringelsesdom uden længstetid.

Den 54-årige er blevet dømt til at blive anbragt på en psykiatrisk afdeling uden fastsættelse af længstetid. Efter dommen valgte den 54-årige at tage 14 dages betænkningstid for at overveje, om han vil anke dommen. Han er fængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

Kilde: TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt