Massive signalproblemer hos DSB på vejen til Aalborg

Hvis du er pendler, kender du med garanti godt irritationen fra forsinkelser med tog og bus. Så er signalproblemer ikke rigtig noget, der klinger så dejligt i dine ører. Ikke desto mindre er det lige for tiden en stor udfordring for alle, der rejser mellem Randers og Aalborg.

Forsinkelser og aflysninger

De seneste dages transport mellem Randers og Aalborg har budt for forsinkelser, aflyste tog og skift til togbus. Det er lidt af et mareridt for de fleste pendlere. Forsinkelserne har i stor stil været i løbet af dagen, mens togbusserne er blevet forholdt de “heldige” aftenpendlere. De mange signalproblemer skyldes dog ikke togene, men udelukkende signalerne. Det er jo dog også galt nok i sig selv og giver stor frustration både hos DSB og pendlerne.

Længere togtider på sigt

Lige for tiden er der gang i en større udskiftning af signalsystemerne mellem Hobro og Randers. Det skaber i sig selv udfordringer, men fra april går også et stort vejarbejde i Aalborg i gang. Da der her er en del skinnearbejde forbundet med det, vil det komme til at have indflydelse på togtrafikken. Pendlere, der regelmæssigt tager til/fra Aalborg vil komme til at kunne mærke det på hastigheden, aflysninger og togbusser.

DEKLARATION
Kilde:Mig&Aalborg, Min By Media A/S CVR-nr 37661538, Bispensgade 17B, 1. tv., 9000 Aalborg
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden