En skål suppe at varme sig på i Bilka i Skalborg

4 januar, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Bilka uddeler gullaschsuppe under sloganet ‘JanuarVarmer’ til pensionister 5.-31. januar, så de har noget at varme sig på i en kold tid. Tilbuddet gælder så længe lager haves til pensionister. Suppen bliver uddelt 5.-31. januar klokken 11-19 alle ugens dage.
Info:
Foto: Salling Group

Bilka i Skalborg er blot ét af 14 Bilka-varehuse, der giver suppe til pensionister, og det glæder varehuschef i Bilka i Skalborg. 

– Det er et fantastisk initiativ, at vi har mulighed for at give en håndsrækning til en række borgere i vores område. Januar er kold og kan være hård at komme igennem, og derfor er det glædeligt, at vi kan give pensionisterne lidt at varme sig på, siger Peer Thomassen, varehuschef i Bilka i Skalborg.   

Også direktør for Bilka, Mark H. Nielsen glæder sig over muligheden.  

– Vi lever i en tid, hvor det kan være lidt sværere at få pengene til at række. Derfor har vi besluttet, at vi i januar gerne vil give en ekstra hjælpende hånd til alle pensionister, så de har noget at lune sig på, siger Mark H. Nielsen.  

Helt praktisk kan pensionister gå i Bilkas bistro og få en portion gullaschsuppe sammen med et stykke brød. Man skal blot henvende sig i bistroen og sige, at man er pensionist og gerne vil bede om en ‘JanuarVarmer’.  

Fakta

  • Pensionister og førtidspensionister kan spise suppe i 14 Bilka-varehuse i januar måned 
  • Man kan få suppen sammen med et stykke brød i Bilkas bistro 5.-31. januar klokken 11-19 alle ugens dage  
  • Pensionisterne kan få suppen i følgende Bilka-varehuse: Tilst, Skalborg, Hundige, Odense, Næstved, Holstebro, Esbjerg, Kolding, Horsens, Viborg, Sønderborg, Herning, Ishøj og A-Z i Hjørring 
  • Bilka uddeler suppe så længe lager haves. Der er 80-160 portioner i varehusene hver dag 
  • Pensionisterne skal blot spørge efter en ‘JanuarVarmer’ i Bilkas bistro 
DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt