Maximillian giver koncert for første gang i Aalborg

3 december, 2022 | 09:00
Den her koncert må du absolut ikke gå glip af. Maximillian er så god, at han har over 300 millioner streams på verdensplan og har selveste Justin Bieber som fan. Oplev den Toppen af poppen-aktuelle musiker live 13. januar i Musikkens Hus.
Billedetekst: Foto: Musikkens Hus

Justin Bieber har hans hit Beautiful Scars på sin playliste. For to år siden hørte kæmpestjernen Maximillians sang og anbefalede den til sine mange følgere. Men hittet er ikke en enlig svale. Blandt andet er sangenRipples blevet hørt over 32 millioner gange på Spotify.

Maximillians nye single I’m Not Me er hans første nye udgivelse, siden han sendte sit debutalbum, Too Young, på gaden i oktober sidste år. Og trods sin tvetydige titel viser singlen præcis, hvem Maximillian er: En alsidig musikalsk kunstner og gudsbenådet sanger. Efter sin debut som blot 17-årig spåede toneangivende internationale medier den unge komet som en af fremtidens skandinaviske stjerner. Maximillian formår at tryllebinde – om det er på Bøgescenerne i Skanderborg, på et udsolgt Store VEGA i København eller Intimsalen i Musikkens Hus i Aalborg.

På singlen, I’m Not Me, river Maximillian igen ubekymret op i følelser, der skal synges ud, så de kan mærkes.

– Sangen handler om at fokusere på sig selv. Om ikke at spilde tiden på at gøre et andet menneske lykkeligt – et menneske, som i bund og grund ikke gengælder alt det, du giver, og som ikke gør noget godt for dig i dit liv og for den, du er, fortæller Maximillian.

Toppen Af Poppen, udlandseventyr og nu en tourannoncering

I september og oktober måned kunne danskerne hver søndag opleve Maximillian fortolke andre anerkendte kunstneres sange, da han foldede sit talent og sin historie ud i Toppen af poppen på TV 2. Men Maximillian er ikke kun toppen af poppen i Danmark. Mens COVID-19 rasede, tog han Østasien med storm og satte alverdens popstjerner til vægs med et af de største hits i 2020. Denne sommer kunne han endelig gengælde kærligheden, han mærkede dengang, med et visit på den anden side af kloden, hvor Beautiful Scars ikke blot gjorde Maximillian til en af de mest streamede danske artister på globalt plan, men også banede vejen for en hudløst ærlig sangskriver, der om nogen kan sætte ord på den rodløse ungdom. I januar er Maximillian klar til at indtage Aalborg, når han tager på tour i Danmarks fire største byer.

Hvad: Maximillian koncert
Hvor: Intimsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag 13. januar 2023 kl. 20:00

DEKLARATION
Titel:Maximillian
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden