Livrem og seler – eller er du den mere vovede type?

3 oktober, 2022 | 14:00
For tiden tales der meget om timeprisen for el og om, at det for nærmest alt i verden handler om at bruge den, når den er billigst. Men det er ikke sikkert, at det gør nogen forskel for dig hvad els timepris er.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

TV2 reklamerer i dag med en overskrift på deres hovedside der lyder “Kæmpe udsving i elprisen i dag – fem gange dyrere når det topper” – men inden du begynder at gå helt vildt meget op i hvad ellens timepris er og stå op om natten for at vaske tøj og bage franskbrød, så skulle du tage at finde ud af, om du har et el-produkt, hvor du betaler kvartalsvis til en fast pris eller om du køber el til svingende elpris. 

Dit el-produkt er nemlig det, der er afgørende i denne sammenhæng. 

Langt de fleste af os får vores el til fast pris hvert kvartal. Du skal aktivt ind og vælge noget andet, hvis dette er i din interesse. 

Hvordan finder du ud af hvilken slags el du har 

På din elregning står der hvilket el-produkt du abonnerer på. Kan du ikke ud fra navnet på produktet tyde hvad det indeholder, kan du se det på din udbyders hjemmeside. Ønsker du et andet produkt end det du har, skal du tage fat i dit elselskab. Kan de ikke tilbyde dig det du vil have, står det dig selv helt frit for at vælge en anden el-udbyder. At købe el er nemlig ligesom at købe mælk eller underbukser. Der er masser af forskellige udbydere og de tilbyder alle forskellige priser, produkter og services. 

DEKLARATION
Titel:luke-chesser-rCOWMC8qf8A-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden