Kom til sommer i Vildmosen

3 juli, 2023 | 04:00
- Af Redaktion
Lille Vildmosecenteret har et særligt sommerprogram kørende i disse dage, der blandt andet byder på guidede biltur, Tørvetog, Troldeskole og mulighed for at se Tofte Skov, der normalt er lukket for offentligheden.
Info:
Kilde: Lille Vildmose

Har du brug for lidt dansk natur, der ikke er den nærmeste park?

30 kilometer fra Aalborg ligger Lille Vildmose – en dansk vildmark på 76 kvadratkilometer eller 10.500 fodboldbaner.

Området indeholder natur, som mange slet ikke ved findes i Danmark. Her kan der blandt andet opleves kongeørne, traner, vildsvin, kronhjorte samt elge og europæisk bison. Det hele er selvfølgelig vildt.

Midt i vildmosen ligger Lille Vildmosecentret med naturlegeplads, og muligheder for at flyve med ørne i ørnesimulatoren, se udstillingen om området og se film om mosens elge.

Fra uge 26-32 har Lille Vildmosecentret et sommerprogram for hele familien, hvor man blandt andet kan deltage i arrangementer.

Man kan blandt andet komme på guidede tur i egne biler mandag, onsdage og fredage, hvor der gennem radioguidning bliver fortalt om vildmosen, dyrene, søerne og landskabet.

Tørvetoget kører også onsdage og fredage kl. 11.00, hvor der bliver sat fokus på skind og kranier.

Søndage ringer det ind til Troldeskole, hvor børnene kan høre om Troldefar, der underviser alle sine troldebørn og følge hans breve, som han har efterladt.

Den smukke naturskov Tofte Skov i det sydlige Lille Vildmose er normalt lukket for offentligheden, men i maj, juni, juli og august har du en unik mulighed for at opleve skoven i al sin pragt og vælde og forhåbentligt opleve krondyr, ørne, vildsvin og europæisk bison helt tæt på.

Se mere på Lille Vildmoses hjemmeside.

Kilde: Lille Vildmose

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
TAGS:Børn, natur
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt