De forbandede år fortsætter: Kom til samtalesalon i Biffen

2 april, 2022 | 06:03
- Af Anna
Biffen i Nordkraft giver dig nu mulighed for at opleve 'De forbandede år 2- Opgøret', samt tale om nogle af de store temaer filmen portrætterer med en af menneskehistoriens største tragedier som baggrundstæppe.
Biograf
Billedetekst: Foto: Billedarkiv
Beskrivelse: Biograf

Der ligger en særlig chance for filmelskere og fans af Anders Refns film sidst på måneden.

Her inviterer Biffen i Aalborg til visning af efterfølgeren til ’De forbandede år’, ’De forbandede år 2 – Opgøret’, og derefter til samtalesalon med instruktøren af begge film Anders Refn.

I ’De forbandede år’ mødte vi Skov-familien, ½g fulgte deres kampe og prøvelser da Danmark bliver besat af den tyske værnemagt under anden verdenskrig.

I denne nye film følger vi de samme karakterers skæbnespor fra 1943, hvor besættelsesforholdende for alvor eskalerede i Danmark og modstandsbevægelserne voksede i hobetal, og frem til krigens endelige afslutning i 1945.

Hovedrollerne indtages igen af blandt andre de prisbelønnede skuespillere Jesper Christensen og Bodil Jørgensen.

Film, snak og vin

Efter visningen af filmen, vil Anders Refn tale med publikum om filmens mange emner og dilemmaer. Der vil være mulighed for at deltage aktivt i samtalen og få dybere indsigt i filmens univers ved at stille spørgsmål. Du vil således have mulighed til at få svar på nogle af de brændende spørgsmål, man så ofte sidder tilbage med efter en stor filmoplevelse, fra instruktøren af filmen selv.

Har du brug for at skylde alt denne kultur ned med et eller andet, forlyder det også, at der vil blive serveret vin ved arrangementet.

Arrangementet foregår d. 27. april kl. 18. i Biffen på Nordkraft.

Du kan købe dine biletter her. 

DEKLARATION
Alt. tekst:Biograf
Titel:film
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden