Usikkerhed i Aalborgs CL-gruppe

Efter en pressemeddelelse mandag aften er Det europæiske håndboldforbund (EHF) kommet gevaldigt på overarbejde. Der er nemlig nu stor usikkerhed i Aalborgs CL-gruppe. For hvilken betydning får det, at alle russiske og hviderussiske hold er udelukket fra internationale turneringer?

Udsendt pressemeddelelse

Mandag aften udsendte EHF en pressemeddelelse, der fortalte, at alle russiske og hviderussiske hold er udelukket fra internationale turneringer. Men netop den melding efterlader en lang række spørgsmål især for holdene. Det er nemlig ikke klart, hvordan det efterlader stillingen i Aalborgs CL-gruppe.

Forskellige scenarier

Som det umiddelbart ser ud, kan der være to forskellige scenarier i spil. Det ene værende det, at Meshkov Brest beholder sine 4 opnåede point, men taberdømmes i de resterende kampe. Det andet scenarie er, at Brest fratages alle opnåede point og simpelthen slettes. Sidstnævnte vil få konsekvens for Aalborg i deres næste kamp i Montpellier. Ved sidstnævnte scenarie vil franskmændene nemlig få tilføjet et point til deres grundet en tidligere uafgjort kamp mod Brest. Det vil gøre franskmændene i stand til at overhale Aalborg pointmæssigt.

Aalborg Håndbold forventer at have fået en afklaring inden aftenens kamp. Her har de dog under alle omstændigheder muligheder for selv at spille sig direkte i kvartfinalen ved at vinde kampen.

DEKLARATION
Kilde:Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden