MinByAalborg.dk

Zara Larsson spiller sommerens eneste danske koncert i Nibe

2 februar, 2023 | 12:24
- Af Redaktion
Zara Larsson, den svenske superstjerne, bliver nu også indlemmet i det meget roste program til Nibe Festival 2023, som afvikles i 28. juni – 1. juli. Det bliver sommerens eneste danske koncert, Zara Larsson onsdag d. 28. juni giver i Nibe.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Tonsvis af hits
Det er helt sikkert en perlerække af hits, som verdensnavnet medbringer til Nibe. ”Lush Live” og Clean Bandit samarbejdet ”Symphony” har begge over en milliard afspilninger på Spotify, og ”Never Forget You” nærmer sig ligeledes det magiske tal.
Lige nu hitter Zara Larsson og Alesso med ”Lush Life” og et cover af ABBA hittet ”Lay All Your Love On Me”. Og her d. 26. januar smed den populære sangerinde dansevenlige ”Can´t Tame Her”.
De mange hits har givet Zara Larsson snesevis af awards og nomineringer til bl.a. BRIT Awards og MTV EMA.

Også et stærkt live-navn
Zara Larsson er ikke alene en stærk streaming artist, den svenske stjerne er også et stærkt live-navn. Det blev synliggjort til den meget succesfyldte ”sold-out Poster Girl European arena tour”.
Det bliver utvivlsomt en kæmpe fest i Skalskoven onsdag aften.

Langt om længe i Nibe
I gennembrudsåret var Zara Larsson på plads i Nibe, men på grund af den massive interesse world wide, så blev turen beklageligvis cancelleret og fokus blev lagt på det amerikanske marked. Og det var en fornuftig beslutning, dengang i 2014, om end det var en bitter pille at sluge i Nibe. Det store internationale gennembrud kom nemlig kort tid efter for den svenske sangerinde.
NU er Zara Larsson så endelig atter klar til Nibe, når sangerinden onsdag d. 28. juni gæster Skalskoven. Samme dag spiller navne som L.O.C. og Lukas Graham ligeledes Stor Scene

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Pressemeddelelse fra Nibe Festival
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt