BusinessAalborg afholder webinar om content creation

Content is king! Du har med garanti hørt det før – Men hvordan skaber man det gode indhold, som målgruppen finder værdifuldt?

Maja Sønderskov Pedersen og Marc Skjødt Pedersen står bag marketingbureauet Alkymedia, hvor deres mission er at markedsføre og undervise virksomheder, så de bliver tilvalgt af kunder og samarbejdspartnere.

Webinaret finder sted tirsdag d. 8. februar kl. 15:00 – 16:00

Her deler de to oplægsholdere deres guldkorn med dig, så din virksomhed kan få synlighed og skabe værdi med content marketing.

På webinaret bliver du klogere på:

  • Content marketing – Hvad er content marketing og tips til at bruge det aktivt
  • Målgrupper – Forstå de forskellige platforme og målgrupper
  • Storytelling – Hvad er storytelling, og hvordan kan du bruge det i din markedsføring
  • Content creation med video/billeder – tips og tricks + lidt teknisk viden

Webinaret er relevant for startup-virksomheder (B2B og B2C), der har brug for hjælp til at skabe en skarpere markedsføring på sociale medier.

Dagens oplægsholdere
Maja Sønderskov Pedersen og Marc Skjødt Pedersen er søskendepar, hvis hjerter banker for markedsføring og bæredygtighed. Derudover betegner de sig selv som et dream team inden for video, billeder og markedsføring generelt. Maja og Marc startede Alkymedia, fordi de vil hjælpe virksomheder, der arbejder med bæredygtighed, med at fortælle om deres arbejde og tilgange.

Maja er uddannet i dansk og kulturforståelse fra Aalborg Universitet. Hun nærer en enorm interesse for specielt green marketing, storytelling og projektledelse.

Marc er forhenværende politimand, men efter et ophold på European Film College valgte han at følge sin livspassion – nemlig videoproduktion og dokumentarfilm.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden