MinByAalborg.dk

Hals Forenede Sportsklubber sikrer nyt sponsorsamarbejde

2 januar, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Hals Forenede Sportsklubber hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra
MinByFoto.dk
DEKLARATION
Alt. tekst:MinByFoto.dk
Billedetekst: Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Hals Forenede Sportsklubber har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, der skal sørge for at tanke klubkassen op. Det glæder formand, Thomas Thorsen, da sportsklubben har mange drømme og idéer.

– Lige nu er vi for eksempel i gang med at lave en kunstgræsbane, og dertil skal vi have bygget nogle skure, og så vil vi også gerne bruge støtten på vores unge mennesker, så de kan komme til stævner og udlandet, siger Thomas Thorsen.

Hals Forenede Sportsklubber er en klub for alle. Der tilbydes både fodbold, badminton, tennis, volleyball og gymnastik til ethvert niveau, og derudover er der også tilknyttet et motionscenter til klubben.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt