Har du empati, sans for økonomi og lyst til at hjælpe?

1 oktober, 2022 | 11:00
Café Exit støtter indsatte og tidligere indsatte i processen mod en kriminalitetsfri tilværelse. Gæld kan være en stor bremseklods og forhindring især for udsatte borgere som indsatte og ex-kriminelle. Det kan du hjælpe med som frivillig gældsrådgiver.
Har du empati, sans for økonomi og lyst til at hjælpe?
Billedetekst: Foto: Billedarkiv
Beskrivelse: aftale

Café Exit har en palet af tilbud, og målet er at hjælpe indsatte og tidligere indsatte til at leve som aktive mennesker uden kriminalitet. Det handler ikke bare om at komme ud af kriminalitet, men om helheden. Kunne du tænke dig at bruge og udvikle dine kompetencer inden for jura og/eller økonomi, og samtidig hjælpe en udsat målgruppe? Hvis ja, så vil Café Exit gerne høre fra dig. De søger frivillige gældsrådgivere både i København, Odense og Aalborg.

Gældsrådgivningen kan bl.a. bestå af hjælp til at skabe et overblik over den økonomiske situation, håndtering af kontakt til kreditorer og udarbejdelse af handleplan for afdrag. Gældsrådgivningen tager udgangspunkt i den enkeltes behov, hvorfor disse afdækkes i starten af et gældsrådgivningsforløb.

Som frivillig i gældsrådgivningen får du mulighed for at gøre en konkret og vigtig forskel for den enkelte indsatte og herigennem støtte i resocialisering. Du får indblik i indsattes livsvilkår og viden om gældsproblematikker. Derudover bliver du en del af et dejligt tværfagligt frivilligfællesskab. Andre frivillige er engagerede som mentorer, terapeuter, administrative såvel som kreative og praktiske medhjælpere. Ansatte og frivillige arbejder sammen for at hjælpe brugerne, og der lægges stor vægt på, at frivillige får mulighed for at finde sparring og blive udfordret både personligt og fagligt.

Er det dig:

  • Kan forpligte dig gennemsnitligt 4 timer ugentligt for et års tid eller mere
  • Har flair for tal
  • Har empati til at kunne møde mennesker i en svær livssituation
  • Er minimum 25 år

Så send gerne en e-mail med CV og lidt information om dig selv til økonomi- og gældsrådgivningskoordinator Henrik Bülow, heb@cafeexit.dk.

Der bliver holdt samtaler løbende – du kan desuden læse mere om selve foretagendet på Café Exits hjemmeside.

DEKLARATION
Alt. tekst:Har du empati, sans for økonomi og lyst til at hjælpe?
Titel:handshake-4002834_1920
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden