Gratis cupcake-pyntning i Storcenteret

1 september, 2023 | 13:00
Nordjysk Madfestival i Aalborg Storcenter samarbejder med Sparekassen Danmark for at tilbyde gratis mad- og underholdningsoplevelser til børn og voksne.
Billedetekst: Foto: Julias Torten og Tortchen - Pexels

Nordjysk Madfestival, i partnerskab med Sparekassen Danmark, fortsætter festlighederne i Aalborg Storcenter med spændende madoplevelser for hele familien. En af de sjove aktiviteter for børnene inkluderer gratis cupcake-pyntning, hvor børnenes fantasi kan udfolde sig frit. Lørdag den 2. september kan børn op til 14 år deltage i denne kreative aktivitet fra kl. 10 til 16 på Centertorvet. Derudover kan børn besøge tegnestationen, farvelægge en tegning og deltage i en konkurrence om en fortryllende tur til Jul i Aalborg Zoo, sponsoreret af Sparekassen Danmark.

Børnene kan også hilse på Aalborg Storcenters maskot, Buller, der sammen med Spiren fra Sparekassen Danmark vil uddele slik til de artige børn. Maskotterne er tilgængelige fra kl. 10 til 15 på Centertorvet.

For de voksne er der også noget at se frem til. Sparekassen Danmark i City Syd udlodder brunch til 2 personer på Café Bord1 og trækker hele tre vindere. Det hele finder sted på Centertorvet i Aalborg Storcenter lørdag den 2. september fra kl. 10 til 16.

DEKLARATION
Kilde:MigogAalborg
Titel:Cupcake mad kage
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden