Kasper Kusk ud – Younes Bakiz ind

1 september, 2022 | 09:12
Så sluttede endnu et kapitel i Kasper Kusks AaB-historie. Spørgsmålet er om det blev det sidste punktum?
Younes Bakiz
Billedetekst: Foto: AaB

Sidste dag i transfervinduet har udviklet sig til juleaften for alverdens fodboldsfans. Spændingen, forventningerne og spekulationerne på dagen er uendelige. Nogle bliver glade, andre skuffede, men alle får lov at blive længe oppe og grave efter mandelgaven.

Bytte-bytte-købmand

Fodboldhandler kan ofte kobles op på en dominoeffekt eller kabale. Sådan var situationen også i går for flere klubber i 3F Superligaen. Her valgte Brøndby at finde den store tegnebog frem og smide 22.5 millioner efter Silkeborg-spilleren Nicolai Vallys. Det efterlod en plads på holdkortet ved Kent Nielsen, som til gengæld gerne ville fylde den plads ud med en gammel kending fra AaB, Kasper Kusk.

AaB ville til gengæld gerne af med Kasper Kusk, der alligevel tilbringer det meste af sin tid på bænken og snart har kontraktudløb, og i stedet satse på noget frisk blod i skikkelse af Younes Bakiz fra … ja, du gætter det aldrig – Viborg.

Og sådan blev der pakket ind og pakket ud. Både på Vestegnen, i Søhøjlandet og i det nordjyske. Og som med alt nyt legetøj, så er det tiden der afgør værdien af det. Er man stadig begejstret for det til næste år? Eller er det parkeret og glemt i bunden af skabet og venter kun på at blive solgt til spotpris på det næste fodboldloppemarked?

Fra Nordjylland til Norge

AaB udlejede desuden 25-årige Anders Hagelskjær til norsk-fodbold. Hagelskjær, der kom til AaB i sidste sæson fra netop Silkeborg, skal nu repræsentere  Sarpsborg 08 FF.

Næste gang AaB møder Silkeborg og Kasper Kusk er i øvrigt den 6. november på Aalborg Portland Park

 

DEKLARATION
Alt. tekst:Younes Bakiz
Titel:Younes Bakiz
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden