Danmark sikrer 19 OL-nationspladser til Paris 2024

1 august, 2023 | 02:00
- Af Redaktion
DIF og Team Danmark forventer at sende et dansk OL-hold på ca. 120 atleter i omkring 20 sportsgrene til OL i Paris næste sommer efter at have sikret 19 kvalifikationspladser i fire sportsgrene.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Danmark har sikret sig 19 OL-nationspladser i fire sportsgrene, med præcis et år til OL i Paris. DIF og Team Danmark forventer at sende et dansk OL-hold på omkring 120 atleter i omkring 20 sportsgrene til den store begivenhed næste sommer. Chef de mission i DIF, Søren Simonsen, ser frem til det kommende år med spænding, da det handler om at sikre over 100 OL-kvalifikationer til danske atleter.

Det nuværende danske hold tæller 19 atleter, fordelt på 14 mandlige håndboldspillere, 3 dressurryttere, en mandlig bokser i -71 kiloklassen og en kvindelig skytte i 50 meter riffel tre positioner.

Der er endnu ikke fastsat navne på de 19 danske OL-nationspladser, men både erfarne medaljevindere og debutanter forventes at udgøre det danske hold.

Det kommende år vil være afgørende for at opnå flere OL-kvalifikationer og optimere atleternes form og præstationer for at repræsentere Danmark med stolthed ved OL i Paris.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Danmarks Idrætsforbund
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt