Auktionshuset.com overtager Lauritz.com-aktiviteter

1 august, 2023 | 11:57
- Af Redaktion
Det samlede udestående i Lauritz.com ligger omkring 150 mio. kroner.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Auktionshuset.com har købt aktiviteterne fra det konkursramte Lauritz.com og vil fortsætte auktionsforretningen. Kuratorerne har overdraget hovedparten af aktiverne til køberen. Købesummen er et beskedent beløb, men handlen frigør kuratorerne fra nogle medarbejderforpligtelser.

Tidligere havde obligationsejerne pant i et vinslot ejet af Lauritz.coms storaktionær, Bengt Sundstrøm, hvilket gjorde dem bedre stillet end kunderne. Køberen vil videreføre auktionsforretningen med seks afdelinger og har overtaget mere end 50 medarbejdere.

Selvom prisen for købet af aktiviteterne fra det konkursramte Lauritz.com ikke er offentligt afsløret, estimeres den til et etcifret millionbeløb ifølge Finans.

Brandet Lauritz.com anses ikke for at have stor værdi på grund af tidligere udfordringer med manglende betalinger og dårlig omtale.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Finans
Relaterede nyheder
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt