Aab får ny sportsdirektør

1 maj, 2023 | 12:33
- Af Redaktion
Ole Jan Kappmeier bliver den nye sportsdirektør for Aab. Han tiltræder stillingen den 01. juni 2023.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Fodboldklubben AaB annoncerer nu, at de vil hyre Ole Jan Kappmeier som sportsdirektør. Ifølge en pressemeddelelse vil han blive en del af AaB’s sportslige kerne sammen med teknisk chef James Gow, akademichef Jacob Larsen og scouting- og rekrutteringschef Julius Nagel.

Ole Jan Kappmeier er en del af den tyske storaktionærgruppe, Sports Strategy Excellence 22 (SSE 22), som snart vil erhverve sig omkring 20 % af aktierne i AaB A/S gennem en aktieemission.

Tidligere i april blev Thomas Hitzlsperger og Jan Peters fra SSE 22 valgt til bestyrelsen i AaB A/S, og indtil Ole Jan Kappmeier tiltræder 1. juni 2023, vil Jan Peters stadig fungere som sportslig ansvarlig.

Fra den 1. juni 2023 vil Ole Jan Kappmeier blive en del af direktionen i AaB sammen med økonomichef og midlertidig administrerende direktør Jesper Dalum.

Aab’s bestyrelsesformand, Niels David Nielsen, udtaler:

– Vi er glade for at det nye sportslige setup efter et grundigt forarbejde sammen med folkene fra SSE 22 nu er kommet på plads. På kort sigt er målsætningen selvfølgelig stadig at sikre os fortsat eksistens i 3F Superligaen og kvalificere os til pokalfinalen, men med nyansættelserne har vi tilføjet sportslige kompetencer, som kan medvirke til, at også vi bliver succesfulde i fremtiden.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt