Stofa / Norlys solgt til hollandsk selskab

hospital
Billedetekst: Foto: Aalborg Håndbold
Beskrivelse: Tennis

Nordjyllands største energi- og telekoncern Norlys har nyligt bekræftet betinget aftale om salg af 35 % af sit fiberselskab Norlys Tele, til hollandsk pensionsfond PGM og et investeringsselskab EDF Invest, som tilhører den franske energikoncern EDF.

Selvom selve købesummen ikke er offentliggjort er der tale om en historisk handel, og glæden ved handlen udtrykkes klart af Norlys’ bestyrelsesformand Jens Erik Platz, som dog i samme vending påpeger, at salget blot er et skridt på vejen til yderligere udvikling.

Det samme understreger administrativ direktør for Norlys Niels Duedahl, der peger på fælles værdier om bæredygtig infrastruktur hos både Norlys, PGM og EDF som essentiel drivkraft for udførslen af disse ambitioner.

Selvom Norlys dog stadig vil eje hovedparten og selv styre Norlys Tele er dette et partnerskab, der vil bringe ny viden og erfaring til virksomheden. I øjeblikket dækker Norlys Tele, som forsyner Aalborgenserne med mange af deres ynglings serviceudbydere som f.eks. Stofa, YouSee, Telenor og Telia, ca. 700.000 husstande, men planen er at få dette tal op over én million inden 2024.

Såfremt aftalen bliver endeligt godkendt af Erhvervsstyrelsen, samt Norlys’ repræsentantskab på et særligt møde d. 23 marts 2022, står virksomheden og dens kunder overfor en spændende fremtid.

DEKLARATION
Alt. tekst:hospital
Titel:Thurin
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden