Zirkus Nemo kommer til Aalborg

Zirkus_Nemo_telt

Større telt, flere stjerneartister og hele to zirkusprinsesser står på programmet, når Søren Østergaard 12. maj rammer Aalborg med sit populære voksencirkus.

Publikum får både meget at glæde sig til og mere plads at glæde sig på, når Zirkus Nemo 12. maj slår teltdugene op på Fjordmarken. Ikke alene præsenterer direktør Østergaard en imponerende række verdensartister – han har også været i Italien og få specialsyet et nyt, større og umådeligt smukt telt, der med hele fire master giver et bedre udsyn fra de 600 atmosfærefyldte tilskuerpladser til den intime manege.

2015 byder for første gang på intet mindre end to zirkusprinsesser: den talentfulde og tåretrillende morsomme skuespiller Tina Gylling Mortensen samt den skappe–‐skønne skuespiller og kropskunstner Sigrid Husjord. Den ene magisk mørk, den anden betagende blond, flankerer og fuldender de på fornemmeste vis direktøren.

Det er også helt sensationelt lykkedes igen at få fat på en af cirkusverdenens største og mest prisvindende topartister, den fænomenale finske fugletryller Marko Karvo. Sammen med den unikke ukrainske akrobattrup Crazy Flight, de skønne og stærke kvindelige trapezkunstnere i Duo Trapeze samt de charmerende cykel‐ og pæle‐ artister Duo LYD har Søren Østergaard dermed sat et internationalt stjernehold, der med garanti vil forføre og forbløffe såvel faste zirkusfans som Nemonovicer.

“Efter et 2014, der slog alle hidtidige rekorder, var jeg en overgang lidt bekymret for, om vi kunne leve op til succesen i år. Men nu er jeg mere bekymret for, om jeg kan nå at få armene ned, inden vi rammer Aalborg,”siger zirkusdirektøren, der som vanligt også præsenterer et udvalg af de største og mest strålende talenter i dansk showbiz såsom wiener(brøds)valsens mester Bager Jørgen, Dansk Sprognævns darling Smadremanden og Lesley Boye Møller –også kendt som Marmormanden.

En særlig hilsen til Aalborg

“Kære godtfolk og Zirkus-venner i Aalborg!

Aldrig har jeg glædet mig så meget til at besøge jeres skønne by, som jeg gør i år! Ikke alene medbringer jeg ved Aalborg-premieren 12. maj hele to zirkusprinsesser og nogle af verdens ypperste artister – jeg kan også præsentere jer for vores helt nye og utroligt smukke specialsyede telt, som giver jer som publikum et langt bedre udsyn til manegen og en endnu mere intim og atmosfærefyldt zirkus-oplevelse.

Vi ses på Fjordmarken!”

– Søren Østergaard / Zirkusdirektør

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Zirkus Nemo kommer til Aalborg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*