Spilnu.dk – en aalborgensisk kæmpesucces

Noget, der i høj grad er oppe i tiden lige nu er online spil og casino. Der er et utal af muligheder, når det handler om at more sig online og endnu flere udbydere af netop online underholdning. Spilnu.dk udnyttede den nye danske lovgivning for online spil, og har vundet stort indpas hos de danske brugere på markedet.

Iværksætter Mads Peter Veiby

Mads Peter Veiby startede i 2003 det succesfulde mobilselskab M1, som han tjente en formue på i 2009, da selskabet blev solgt til den store konkurrent Telmore. Med pengene tjent på salget af M1 valgte Veiby nu at stifte en ny slags virksomhed- nemlig onlinespilportalen Spilnu.dk.

I forbindelse med en ny spillelov i 2012 kom en ny liberalisering af det danske spilmarked, og det blev lettere for danske virksomheder at gå ind i onlinespilbranchen. Det betyder, at så længe man som virksomhed i branchen lader sig registrere hos Spillemyndigheden og betaler en del af sin omsætning, kan man udnytte hidtil lukkede muligheder for at drive den slags virksomhed inden for onlinespilbranchen. Mads Peter Veiby udnyttede den chance og stiftede SpilNU.dk, som nu er et af Danmarks største online-gambling selskaber. Spilnu.dk har også formået at blive nomineret som en af Danmarks mest succesfulde start-up virksomheder af rådgivnings- og revisionsvirksomheden Ernst & Young.

Vil være den bedste på markedet

Ideen med Spilnu.dk er at ramme de forbrugere, der er interesserede i hyggespil og ikke de hardcore pokerspillere. Det er brugernes interesser, der er i fokus, og det er meningen, at man kan more sig online uden at skulle af med en masse penge. Man kan sagtens spille en hel aften for en 5’er, hvis det er det, man har lyst til. For at fastholde brugernes interesse og være den bedste på markedet er målet at være det spilsite, der tilfører flest nye spil.

Med Spilnu.dk har Mads Peter Veirup formået at opnå stor succes i onlinespilbranchen ved at fange danskernes interesse med spil, der er lette at tilgå og lette at lægge fra sig igen. Det vigtigste er underholdning og tillid. Brugerne skal føle sig underholdt men også have tillid til hjemmesiden og virksomheden.

Danskernes interesse for at spille spil online har været stigende. Med en forretningsplan, der rammer en målgruppe, som søger den lette og nemme underholdning uden at det behøver at koste penge har gjort Spilnu.dk til den største spiller på markedet og en stor succes.

 

 

Kommentarer

kommentarer

1 Kommentar på "Spilnu.dk – en aalborgensisk kæmpesucces"

  1. Peter Forchhammer | 07/04/2016 ved 20:54 | Svar

    Mads Peter Veiby pynter sig med lånte fjer…

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*